Damian-jg, jak ściągniesz uszczelkę kiedy drzwi są zamknięte?
[O2FL] Światła zapalają się przy odryglowaniu drzwi
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
namo
[O2FL] Światła zapalają się przy odryglowaniu drzwi
Widziałem kilka razy jak kolega na pilocie odryglowuje drzwi w Octavia 2 2008 to zapalają mu się mijania światła, u drugiego kolegi też to zauważyłem w passacie 2012. Oba auta mają czujniki deszczu z tego co zauważyłem. To samo dzieje się w Audi A5 ale z racji tego że to zbliżeniowy kluczyk wszytko dzieje się po pociągnięciu klamki, jak nacisnę odryglowanie przed pociągnięciem klamki to też zapalają się mijania i wszystkie podświetlenia nóg itd.
Co to jest i jak włączyć w O2FL? Czy do tego trzeba mieć czujnik deszczu?
-
coming home
leaving home
LH bez czujnika nie polecikliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
LUKI, troszeczke sie mylisz :roll:
nie mam u siebie czujnika i nie mam przełącznika z pozycją auto a mam uruchomione i coming home i leaving home :diabelski_usmiechNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
WIELKIBONGO,
CH też mam bez czujnika, ale jak masz LH?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
namo
A nie dało by się na sztywno? Każde odryglowanie drzwi włącza mijania do czasu zapalenia silnika lub zamknięcia drzwi kierowcy?
Komentarz
-
CH bez czujnika działa tak, że w momencie wysiadania z auta migasz długimi i wtedy zapalają się światła na czas ustawiony na maxidot lub vcds-em. W sterowniku CE można ustawić, by zapalały się w momencie wyciągnięcia kluczyka ze stacyjki bądź otwarcie drzwi (ja korzystałem z tej drugiej opcji).
LH to bezsens, gdyż u mnie i u wielu innych działało tak, że trzeba było po odryglowaniu mignąć długimi i dopiero się LH zapalały, ale przecież wtedy było się już w aucie :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez obrusCH bez czujnika działa tak, że w momencie wysiadania z auta migasz długimi i wtedy zapalają się światła na czas ustawiony na maxidot lub vcds-em. W sterowniku CE można ustawić, by zapalały się w momencie wyciągnięcia kluczyka ze stacyjki bądź otwarcie drzwi (ja korzystałem z tej drugiej opcji).
LH to bezsens, gdyż u mnie i u wielu innych działało tak, że trzeba było po odryglowaniu mignąć długimi i dopiero się LH zapalały, ale przecież wtedy było się już w aucie :roll:
Komentarz
-
-
namo
Bez czujnika deszczu może dało by się to włączyć żeby po odryglowaniu z pilota drzwi światła świeciły się do czasu przekręcenia kluczyka?
Jak to zrobić?
Komentarz
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOLUKI, no mam uruchomione
i mogę aktywować bądź deaktywować z poziomu maxi-dota
magik, czyli po kliku na pilocie (obojętnie czy zamykasz, czy otwierasz) włącza się CH albo LH :?:
ja też mogę z maxidota włączać/wyłączać ale TYLKO CH
ale do tego, żeby CH zadziałał, to przed wyjściem muszę mignąć długimi...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKImagik, czyli po kliku na pilocie (obojętnie czy zamykasz, czy otwierasz) włącza się CH albo LH
ja też mogę z maxidota włączać/wyłączać ale TYLKO CH
ale do tego, żeby CH zadziałał, to przed wyjściem muszę mignąć długimi...Zamieszczone przez andrzej111Było już milion razy
Przed FL wystarczy zakodować
Po Fl trzeba mieć czujnik zmierzchu
przyjeżdżając do domu i nie wyłączając świateł działa mi CH
jak odryglowuje samochód z pilota włącza mi się LH
jeżeli mi nie wierzysz to jak się pośpieszysz to może uda Ci się to jeszcze zobaczyćNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
Komentarz